Banner

U bevindt zich hier: Home·Activiteiten·Zaagwerk

 

Zaagwerk

Hoogvliet Betonboringen & Sloopwerken beschikt over moderne vloer-, wand-, en handzaagmachines, waarmee wij voor het vakkundig zagen van beton, asfalt en (kalkzand-) steen de juiste oplossing kunnen bieden. Bij ons wordt steeds op het scherpst van de snede gewerkt!

Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van deur- en raamsparingen, het loszagen van vloeren, balken, of het zagen van sparingen voor trapgaten of kruipluiken, alles wordt uitgevoerd met de grootste mogelijke nauwkeurigheid.

Zaagwerk
Zaagwerk
Zaagwerk
Zaagwerk
Zaagwerk
 

Ook het zagen van sleuven en het boren van dozen voeren wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit, door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt. Hierdoor zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk verder kunt met het aanleggen van elektriciteitsleidingen en dozen.

De manier waarop wij zagen:

Wij leveren indien gewenst compleet op, dus verwijderen ook het puin en voeren dit af.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag mailen naar calculatie@hoogvlietsloopwerken.nl en voor het direct maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 078 644 02 44 of mailen naar jim@hoogvlietsloopwerken.nl .